Tīrkultūra

VALMIERAS Tīrkultūra top, pienam pievienojot īpaši tīrkultūrai paredzētu pienskābās baktērijas ieraugu. 12-16 stundu garā raudzēšanas laikā produktā vairojas labvēlīgās pienskābās baktērijas, kas dod produktam raksturīgo struktūru un atspirdzinošo garšu. Tīrkultūra pieejama gan bez papildus piedevām un bez pievienota cukura, gan papildināta ar dabīgām garšiņām.

Skaties video

PIENAPUIKA:

Uzņēmīgs jebkura vecuma un dzimuma cilvēks, kurš turpina savu ceļu arī tad, kad citi tam netic. Gājis cauri ērkšķiem, iebridis jūrā līdz ceļiem un vēl tālāk. Ar muti kritis smiltīs un piecēlies. Nenobijies, sapurinājies un aizgājis līdz savai uzvarai.

Noskaties stāstu